سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

سردار فدوی: آمریکایی ها حتی یک روز را هم برای دشمنی با ایران از دست نداده‌اند

سردار فدوی: آمریکایی ها حتی یک روز را هم برای دشمنی با ایران از دست نداده‌اند جانشین فرمانده کل سپاه گفت: آمریکایی‌ها به عنوان شیطان بزرگ‌ یک روز را هم برای دشمنی با انقلاب اسلامی‌ از دست ندادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۸۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه صبح امروز در چهاردهمین جشنواره جوان سرباز سپاه اظهار داشت: 43 سال است که نبرد خبائث عالم به رهبری آمریکا با انقلاب اسلامی در جریان است اما نتوانستند این انقلاب را با شکست مواجه کرده و بلکه جلوی ‌رشد آن را هم نتوانستند بگیرند. زیرا به بخش‌هایی از آنچه تکالیف خداوند بوده ‌عمل کردیم و البته در برخی موارد نیز به شروط ‌تعیین شده از سوی ‌خداوند عمل نکردیم.

 

وی افزود: آمریکایی‌ها به عنوان شیطان بزرگ‌ یک روز را هم برای دشمنی با انقلاب اسلامی‌ از دست ندادند زیرا از 24 بهمن 1357 در کردستان با شلیک ‌گلوله تا امروز دشمنی خود‌ را با ما آغاز و ادامه دادند ولی با این وجود نتوانستند حتی یک ‌پیروزی را هم در مقابل این انقلاب به دست نیاورند.

 

سردار فدوی اضافه کرد: آنها نه‌تنها در برابر انقلاب اسلامی ایران نمی‌توانند از یک‌ ‌پیروزی خود موردی را بیان کنند بلکه در سایر کشورها هم‌ که نفس جمهوری اسلامی ایران به آنجا رسیده مانند عراق، افعانستان، لبنان و یمن هم نتوانستند به پیروزی دست یابند‌.

 

وی تاکید کرد: در یمن که فقط نم انقلاب اسلامی و نفس پاسداران به آنجا رسیده باعث شده تا آنهایی که با ملت یمن در جنگ هستند به هر کسی متوصل شوند تا بلکه بتوانند به نحوی از باتلاقی خودشان آن را ایجاد کردند، بیرون بیایند زیرا آنها تصور‌ می‌کردند ‌یک‌هفته‌ای به پیروزی می‌رسند ولی الان نزدیک هفت سال است از مدرن‌ترین سلاح‌ها هم استفاده می‌کنند ولی در زمین نمی‌توانند در یمن به پیروزی برسند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: همان‌گونه که عنوان شد همه مستکبرین عالم با هم ‌علیه انقلاب اسلامی متحد شدند ولی تاکنون نتوانستند به پیروزی برسند حال وقتی در مقابله با استکبار اجازه ندادیم در جنگ سخت به پیروزی برسند، این شیوه را می‌توان در سایر عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیز اجرا کرد و به پیروزی رسید./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار